COMO UNO MÁS

SINOPSI:

Como uno más” narra la història de tres xiquets amb discapacitat, Marco, Blanca i Picho, la vida dels quals està marcada per l’esport. La seua discapacitat no els ha impedit practicar esport inclusiu junt amb altres xiquets amb i sense discapacitat, i beneficiar-se de la pràctica esportiva en el seu desenvolupament físic i emocional.

El documental també recull l’experiència de xiquets i professionals durant la Setmana de l’Esport Inclusiu que es celebra de forma anual des de 2010. Durant dos anys, tant pares i xiquets com personalitats del món de l’esport s’han bolcat per a fomentar la integració i trencar les fronteres entre dos mons separats, per units ara per un interès comú: l’amor per l’esport.

Amb aquest documental, la Fundació Sanitas, junt amb la directora Judith Colell, volen transmetre a la societat els valors de l’esport inclusiu, amb l’objectiu d’aconseguir la inclusió de xiquets i xiquetes amb alguna discapacitat física en la pràctica conjunta de l’esport amb altres xiquets sense discapacitat.


FITXA TÈCNICA:
Direcció: Judith Colell
Duració: 50 min.
Producció: Lavinia Productora
País: Espanya
Any de producció: 2011
Idioma: castellà
TRÀILER:



AMB LA COL·LABORACIÓ DE:



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SINOPSIS:

“Como uno más” narra la historia de tres niños con discapacidad, Marco, Blanca y Picho, cuya vida está marcada por el deporte. Su discapacidad no les ha impedido practicar deporte inclusivo junto con otros niños con y sin discapacidad, y beneficiarse de la práctica deportiva en su desarrollo físico y emocional.

El documental también recoge la experiencia de niños y profesionales durante la Semana del Deporte Inclusivo que se celebra de forma anual desde 2010. Durante dos años, tanto padres y niños como personalidades del mundo del deporte se han volcado para fomentar la integración y romper las fronteras entre dos mundos separados, pero unidos ahora por un interés común: el amor por el deporte.

Con este documental, la Fundación Sanitas, junto con la directora Judith Colell, quieren transmitir a la sociedad los valores del deporte inclusivo, con el objetivo de lograr la inclusión de niños y niñas con alguna discapacidad física en la práctica conjunta del deporte con otros niños sin discapacidad.


FICHA TÉCNICA:

Dirección: Judith Colell
Duración: 50 min.
Producción: Lavinia Productora
País: España
Año de producción: 2011
Idioma: castellano