ESTACIÓN DE PEAJE

SINOPSI:

Francisco Aura Boronat va nàixer a Alcoi el 1918, entrà en Mauthausen el 1941 i fou alliberat el 5 de maig de 1945. Actualment viu en Alcoi.

Antonio Ballesta Martínez nasqué en Albatera el 1910, ingressà en Mauthausen el 1941, canviant la seva identitat amb Rafael Millá, nom amb que va romandre fins el 5 de maig de 1945, data del seu alliberament. Actualment viu a Alacant.

Després de la Guerra Civil, la indiferència i l’oblit de les autoritats espanyoles els convertí en testimonis de la barbàrie nazi. Més enllà no hi havia infern, l’infern era aquell lloc. L’ésser humà porta el mal al seu interior.

La vida, l’esperança i la supervivència en el camp de concentració de Mauthausen. L’infern d’antany, transformat hui en Memorial, ret homenatge a les seves víctimes.


FITXA TÈCNICA:

Direcció: Luis García Verdú, Vicente Pascual
Any de producció: 2011
Guió: Luis García Verdú, Vicente Pascual
Duració: 57 min.
Producció: Cristina Molina
País: Espanya
Muntatge: Luís García Verdú, Vicente Pascual
Idioma: valencià, castellà i alemany
Fotografia: Luis García Verdú
Subtítols: espanyol
Música: Verónica Rubio Gómez



TRÀILER:
 


AMB LA COL·LABORACIÓ DE:




-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


SINOPSIS:

Francisco Aura Boronat nació en Alcoi en 1918, entró en Mauthausen el 1941 y fue liberado el 5 de mayo de 1945. Actualmente vive en Alcoi.

Antonio Ballesta Martínez nació en Albatera en 1910. Ingresó en Mauthausen en 1941, cambiando su  identidad con Rafael Millá, nombre con el que permaneció hasta el 5 de mayo de 1945, fecha de su liberación. Actualmente vive en Alicante.

Después de la Guerra Civil, la indiferencia y el olvido de las autoridades españolas los convirtió en testigos de la barbarie nazi. Más allá no había infierno, el infierno era aquel lugar. El ser humano lleva el mal en su interior

 La vida, la esperanza y la supervivencia en el campo de concentración de Mauthausen. El infierno de antaño, transformado hoy en Memorial, rinde homenaje a sus víctimas.


FICHA TÉCNICA:

Dirección: Luis García Verdú, Vicente Pascual
Año de producción: 2011
Guión: Luis García Verdú, Vicente Pascual
Duración: 57 min.
Producción: Cristina Molina
País: España
Montaje: Luís García Verdú, Vicente Pascual
Idioma: valenciano, castellano y alemán
Fotografía: Luis García Verdú
Subtitulos: español
Música: Verónica Rubio Gómez